Tiny Sneakers For Tiny Sneakerheads

Een groot gedeelte van de samenleving is gek op sneakers. Hierbij zitten ook mensen van 30 en 40 jaar. Deze mensen hebben kinderen en wat doe je je kinderen dan het liefst aan hun voeten? Sneakers natuurlijk!

In Tilburg zit sinds kort en sneakerwinkel speciaal gericht op kinderen genaamd Kids love sneakers. Ze hebben een divers merken aanbod en schoenen voor de allerkleinste maar ook voor de wat grotere kids. Een erg leuk initiatief en echt iets waar er nog niet veel van zijn. Het kopen van toffe sneakers voor kinderen is erg lastig en qua winkels is er maar een geringe keuze. Via internet is vaak geen optie vanwege de snel veranderende maten van kinderen. Dit is dus een ideale optie voor oudere die iets sportief, kleurrijks en stevigs aan hun kinderen de voeten willen.

De vraag naar sneakers is steeds groter en bij steeds meer mensen. En dus ook bij kinderen.  

A large part of society is crazy about sneakers. This also includes people of 30 and 40 years. These people have children and what do they prefer on their children’s feet? Sneakers off course!

In Tilburg recently opened a sneaker store specifically aimed at kids called Kids love sneakers. They have a diverse range of brands and shoes for the tiniest but also for the bigger kids. A very nice initiative and there are not many stores like this one. Buying cool sneakers for children is very difficult and there is only a small selection of stores who sell only a few. Over the internet is often not an option due to the rapidly changing sizes of children. So this is an ideal option for those who want something sporty, colorful and firm on their children’s feet.

The demand for sneakers is growing and also by more and more people. And also with children.

2013-07-02 17.38.15

2013-07-02 17.30.36

2013-07-02 17.30.42

2013-07-02 17.31.12

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: