Nike Air Footscape Desert Chukka Woven

In 2002 begon Hiroshi Fujiwara, Tinker Hatfield en Mark Parker aan het Air Woven Boots “HTM.” Sindsdien is de gewoven look bij Nike sneakers niet meer weg te denken. Nu komt Nike weer met unieke combinaties bij schoenen. Dit doen ze wel vaker zo word een bepaalde zool verschillende modellen gecombineerd en dan weer een ander materiaal. Zo ook bij deze sneaker. Er is een combinatie van de Woven Chukka, Air Footscape en Air Woven Boots. De schoenen zijn in een en dezelfde kleur met een afstekende witte zool. Ze komen in de kleuren zwart, bordeaux en bruin. Deze Quickstrike zal binnenkort verkrijgbaar zijn.

Ik vind ze erg tof en hoop dat ze er ook in wat kleinere maatjes zullen zijn!

nike-air-footscape-desert-chukka-collection-1

nike-air-footscape-desert-chukka-1-630x419

nike-air-footscape-desert-chukka-2-630x419

nike-air-footscape-desert-chukka-3-630x419

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: