Sneakerbaby of Your Two Favorite Shoes

Als kleine kinderen met speelgoed spelen krijgen ze altijd kindjes, word het een gezinnetje en zo kun je er verder mee spelen(ik hoop dat mijn kinderen later zo met schoenen spelen!). Maar wat nou als mijn twee favoriete sneakers samen een baby zouden krijgen. Maakt niet uit wat voor merken je combineert, gewoon jou twee favoriete modellen.

The Sneaker Report heeft dit gedaan. Ze hebben populaire schoenen met elkaar gecombineerd tot “Frankenshoes” (afgeleid van Frankenstein). Het resulteert zich in een aantal enorm grappig sneakers. Een aantal combinatie zijn zeker niet onaardig, maar er zitten er ook een aantal bij….

Als mijn favoriete schoenen een baby zouden krijgen zouden dat Adidas Tech Super zijn en de Nike Roshe Run Woven zijn. Dit omdat de Adidas schoen een norm lekkere voorgevormde zool heeft en de Nike schoen zo’n mooi 3D effect heeft.

$(KGrHqUOKpgE7G((ZN-pBRcf4dW)H!~~60_35     adidas-tech-super-rain-camo-1-570x380

Dit zijn de combinaties die zijn gemaakt:

Nike Flyknit Racer x Adidas Boost1

Reebok ZQuick Trainer x Adidas SpringBlade

2

Nike Premier Cleat x Nike Lunarlon3

Nike Lunar Super Bad x Adidas Samba5

Brooks Pure Connect x On Cloudracer

6

Saucony Virrata x Nike Free7

Asics Gel Kayano 20 x New Balance Minimus8

Nike SB Janoski x Supra Skytop IV9

Adidas Stan Smith x Adidas Barricade 8.041

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: