My Air Max Day

Gisteren was de jaarlijkse Air Max Day. Een dag waarop alle sneakerheads hun favoriete Air Max sneakers dragen, een dag die compleet in het teken staat van deze befaamde technologie en populaire schoenen.
De Air Max is een schoen die al heel wat innovaties heeft meegemaakt en in verschillende modellen is toegepast. Tijdens Air Max Day releasen er dan ook verschillende bijzondere nieuwe Nike’s.

De Nike Air Max Zero. De one before the 1.

nike-finally-releases-the-very-first-air-max-the-zero-11-2

En er zijn een aantal oude originele sneakers voorzien van de nieuwe Patch toepassingen.
De Nike Air Max 1

nike-air-max-og-patch-pack-04

Nike Air Max 90

nike-air-max-og-patch-pack-031

Nike Air Max 95

nike-air-max-og-patch-pack-08

Mijn Air Max Day werd vormgegeven door het aller-aller eerste paar Nikes ooit (natuurlijker Air Max). De perfecte gelegenheid om ze weer eens aan te trekken. Aan mijn voeten waren de Nike Air Max Light Black Volt Vivid Blue te vinden. Een hele oude release, maar niet minder speciaal.

Processed with VSCOcam with g3 preset

Daarnaast werd ik afgelopen week door Nike benaderd op Instagram of zij mijn foto mochten delen. Hoe het eruit zou komen te zien en wat ermee gedaan werd wist ik niet, maar het zou een overzicht worden van verschillende Instagram foto’s met ook diverse classics ertussen. Toen de 26 maart eindelijk was aangebroken stond het op de site. Het ziet er nu als volgt uit:

Schermafbeelding 2015-03-27 om 14.55.55 Schermafbeelding 2015-03-27 om 14.56.06 Schermafbeelding 2015-03-27 om 14.56.33 Schermafbeelding 2015-03-27 om 15.01.03

Nike Air Max Day is altijd een speciaal fenomeen. Alle liefhebbers posten hun sneakers op Social Media en iedereen bekijkt elkaars foto’s. Ik zelf heb dan ook een groot gedeelte van de dag door alle hashtags lopen scrollen.
Kortom een dag vol liefde voor sneakers!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: