Sneaker Emoji’s

Als sneakerhead en emoji liefhebber is het erg frustrerend dat er alleen maar emoji’s zijn van pumps, laarzen en normale schoenen. Elke keer als ik mijn liefde voor sneakers via emoji’s wil uitdrukken moet ik genoegen nemen met de (lelijke) witte of bruine schoen.

Nu heeft Footlocker hier een oplossing voor gemaakt. Het bedrijf heeft een app gecreëerd waar sneakerliefhebbers hun hart op kunnen halen. De app bevat allerlei tools als een release kalender en store locator wat allemaal heel erg handig is, maar het meest fantastische aan deze app is de functie van sneaker emoji’s. De app bevat meer dan 80(!!) bekende sneakermodellen. Genoeg dus om jezelf mee uit te drukken.

Helaas wordt ik alsnog blij gemaakt met een dode mus. De app is vooralsnog alleen verkrijgbaar in de US. Hopen nu dus maar dat hij ook snel gereleased wordt in Nederland.

2015-04-20 09.53.34

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: