Happy Air Max Day!

 

Ondanks dat ik niet de allergrootste Nike fan ben die er is ben ik altijd in voor een dag die in het teken staat van een sneaker! Air Max Day is ieder jaar weer een leuke dag vol releases, events en allerlei acties vanuit Nike. De perfecte reden om dat oude paartje weer eens af te stoffen en te laten shinen!

Op deze dag kan ik dan ook niet anders dan mijn allereerste Nike Air Maxjes aan trekken. Dat paar waar alle sneakerliefde mee is begonnen. Mijn Nike Air Max Light Voltage. Lang geleden ooit gekocht in een winkeltje ergens achteraf in Antwerpen.

Fijne Air Max Day allemaal!

bDSC_0331

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: