George “Polka Dot” Clooney

George Clooney staat in het December kunst nummer van W Magazine In een wel heel speciaal decor. Alles zit onder de stippen en is in zwart en wit. Erg mooi in combinatie met zijn zwart, grijze haren. De serie is gemaakt samen met kunstenaar Yayoi Kusama.

In the December art issue of W Magazine is a quite ordinary photo series with George Clooney. George himself and the pictures are totally covered in black and white dots. The black and white colors are very beautiful in combination with the colors of his hair. The photo’s are made with art directions of Yayoi Kusama.

You can read the article and see other pictures here

george-clooney-yayoi-kusama-w-magazine-3-960x640

large-2

large-3

large-4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: