Shoplog London

Het is al weer enige tijd geleden dat ik in Londen was, maar mijn shoplog hebben jullie nog van mij te goed en wil ik maar al te graag met jullie delen!
It has been quite a while ago since I’ve been to London. But still I really want to show you the things I’ve bought. So here is my shoplog!

Als eerst tijdens onze big shopping day daar kwamen we bij de Happy Socks pop up store waar ik me al meteen erg in mijn sas was. Ze hadden er vele “accessoires” met de bekende vrolijke Happy Socks prints.
The first shop we’ve visited during our shopping day was the Happy Socks pop up store. It was a really great store and they had a lot of great things. The store also sold as they called it “accessories” and they were covered in the well known Happy Socks prints as well.

 2013-11-09 14.42.04

Van Bas (mijn vriendje) had ik deze toffe en in volledige Happy Socks stijl potloden en notitieboekje gekregen.
My boyfriend Bas gave me two presents from the store. A notebook and crayons in the Happy Socks style.

12_1 18_1

Twee mokken voor bij mijn verzameling van mooie hippe mokken.
I’ve bought myself two mugs to add to my nice collections of mugs.

35_136_new

En ja ja daar is ie dan! De jas die ik zo graag wilde! Super warme Lazy Oaf jas waarin 3 verschillende materialen met elkaar gecombineerd worden.
De wintercoat I so desperately wanted! A nice warm and cozy winter jacket from Lazy Oaf. The jacket consists of 3 different types of materials.

2013-11-12 09.40.00

2013-11-29 09.25.52
En natuurlijk een paar schoenen! Helaas zijn het niet de schoenen geworden die ik graag wilde hebben, maar ik ben er alsnog super blij mee! En ze zitten ook enorm lekker! Ondanks dat ik eigenlijk nooit Adidas schoenen koop is het zeker voor herhaling vatbaar.

And off course last but not least a pair of shoes! Unfortunately not the shoes I was hoping to buy. But I am still very in love with them. They are very comfy. Despite of the fact that the shoes are from Adidas (a brand I usually never wear) I am very happy with them!

2013-11-29 09.15.45

2013-11-29 09.53.24

De eerste avond in Londen waren we bij een super goed hamburger restaurant wezen eten. Hier had ik als toetje een Oreo Milkshake!!
The first evening we went dining in a very good hamburger restaurant. I had the best milkshake ever! With Oreo flavor!

2013-11-08 19.05.24

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: