Flight – Super Sneakers

Het Australische creatieve duo TWiN, bestaande uit Jonathan & Josh Baker hebben een super gaaf filmpje gemaakt over een paar Adidas schoenen met super powers. Dit zijn de Jeremy Scott “Glow in the Dark” schoenen van Adidas.

TWiN is a creative Australian duo. TWiN consists of Jonathan & Josh Baker. They made a super cool video with a pair of Adidas sneakers who have super powers. These sneakers are the “Glow in the Dark” sneakers made by Jeremy Scott for Adidas.

Link to their Vimeo page

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: