What to buy in London

Komende vrijdag is de dag dan eindelijk daar! Twee dagen alleen maar naar de tofste winkels in Londen! Ik heb al heel wat op mijn verlanglijstje staan qua items die ik er wil kopen en winkels die ik wil bezoeken! Gisteren heb ik verteld welke winkels ik graag wilde bezoeken en vandaag zal ik laten zien wat ik graag zou willen kopen daar. 

 This friday I will be going on a citytrip to London! Two days off the most amazing stores and shops! There are many things I want to buy there and many shops I would like to visit. Yesterday I showed you which stores I would like to visit. In this post you can see what I hoop to buy in London.

Een nieuwe jas   –   A new wintercoat

Lazy Oaf

image3xl

Mango

Mango

Iets met een all over bloemen print   –   Something with an all over flower print

large

Een item met de bekende Liberty print    –    An item with the famous Liberty print

liberty-print-accessories

Schoenen natuurlijk!     –     Shoes off course!

Nike Free Sneakerboot

Nike-Free-Run-2-SneakerBoot-ndash-Chaussure-pour-Femme-616716_002_A

Nike x Liberty Rosche Run Sneakerboot

ss14nike146100831-navy

Nike Roshe Run Sneakerboot

Nike-Roshe-Run-Hi-SneakerBoot-Damenschuh-616724_200_A

Iets van Lazy Oaf    –    Something from the Lazy Oaf store

Schermafbeelding 2013-11-05 om 22.03.42

Een nieuw notitieboekje     –      A notebook

notebooks

2 Replies to “What to buy in London”

    1. Ik zal halverwege het weekend een update geven en als ik weer thuis ben schrijf ik een stukje over al mijn ervaring 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: