Going to London!

Komende vrijdag is de dag dan eindelijk daar! Twee dagen alleen maar naar de tofste winkels in Londen! Ik heb al heel wat op mijn verlanglijstje staan qua items die ik er wil kopen en winkels die ik wil bezoeken! Vandaag zal ik een aantal winkels laten zien die ik wil bezoeken en morgen de items die ik hoop te gaan score daar!

 This friday I will be going on a citytrip to London! Two days off the most amazing stores and shops! There are many things I want to buy there and many shops I would like to visit. Today I will show you a few stores that are must sees for me and tomorrow I will show you the items I would like to buy there.

Lazy Oaf Store

Lazy Oaf is een van mijn favoriete merken, maar lastig aan te komen in Nederland. En nu zij nieuwe collectie met The Looney Tunes uit hebben is dit alleen maar een groter voordeel dat ik er nu langs kan gaan! Het merk heeft altijd toffe prints, felle kleuren en opschriften op de kleding. Ook zijn alle bijproducten als notitieboekjes en kaarten in de winkel te vinden.

Lazy Oaf is one of my favorite brands. The only problem is that there are very few spots in The Netherlands who sell their collections and most off the time with just a few items. A week ago they launched The Looney Tunes collection so it is a really must see for me. The brand always includes bright colors and crazy prints at the clothing. It is also nice that they sell their products like notebooks and postcards in the store.

620468_490968017613395_282281856_o

994644_616950091681853_494310426_n

526085_466990073344523_1638728304_n

Topshop

De Topshop in Londen moet enorm leuk zijn. Ik heb er al veel leuke verhalen over gehoord en de grote drempel van vervelende credit cards enzo (zoals op de webshop) is er in de winkel zelf natuurlijk niet.

 The Topshop in London must be really cool because I’ve only heard good stories about it. Also at their webshop it is annoying to buy something because you have to have a credit card.

top2

topshop_0

Nike Town

Nike is sowieso in elke stad voor mij altijd een must see, maar in deze stad met dit enorme filiaal kan ik niet wachten om mijn eerste voetstappen in deze winkel te zetten.

The Nike stores are always a must see for me in every city. Although this shop is a little bit different because it is HUGE! I Can’t wait to walk around and get lost in the store

nike-town-londen-shop-londen-3(p-shop,6845)(c-0)

nike-town-londen-shop-londen-1(p-shop,6845)(c-0)

nikeid-interiorreduced

Liberty

Tussen mij en de sneakers van Liberty in samenwerking met Nike is het altijd liefde op het eerste gezicht. De prints die zij gebruiken is altijd iets om vrolijk van te worden en in de winkel hebben ze nog veel meer producten met deze prints. Ook is het een groot pand met een mooie voorgevel. Deze zaterdag is er ook nog eens een evenement in de winkel. Ze openen namelijk de nieuwe kerst etalage en dit word feestelijk geviert.

It is always love at first side between me and the sneakers of the Liberty and Nike collaboration. I always get very happy of the prints they use. In the store they have lots of products with these prints. The store itself is also very beautiful. This saturday there is an event at the store. They are launching te Liberty Christmas windows.

1454964_10151674411977471_1023805628_n

Liberty_London_5

LibertyCollage1

Footpatrol

Deze winkel is sneaker icoon voor Londen! De winkel maakt vele samenwerkingen met sneakermerken en is erg bekend onder de sneaker verzamelaars.

This is the sneaker winkel of London! The store often works together with sneaker brands to create nice and creative sneakers. The store is also very famous amount the sneaker collectors.

FootPatrol_05

foot-patrol-x-adidas-b-sides-campus-launch-party-thumb-14-1-640x427

Foot-Patrol-shop-by-Brinkworth-London-03

One Reply to “Going to London!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: