Lazy Oaf x Looney Tunes

Lazy Oaf is een van mijn favoriete merken. Met altijd toffe kleuren en gekke printjes. Regelmatig hebben ze een samenwerking met een merk of film. Deze keer zijn het de tekenfilmfiguren van The Looney Tunes. Dat betekent dus dat Bugs Bunny, Tweety, Tazmania enz. te vinden zijn in deze nieuwe collectie. Ik vind het erg tof gedaan! Het zijn toch wel een beetje vergeten jeugdhelden van vele van ons. Hieronder vind je enkele beelden uit het Lookbook en twee filmpjes over en met de collectie.  

De kleding is te koop vanaf 25 oktober.
Lazy Oaf Website

Lazy Oaf is one of my favorite brands. Their clothing piece always involves bright colours and crazy prints. They often work together with other brands and movies. This time they have a collaborations with the animated figures of The Looney Tunes. So Bugs Bunny, Tweety, Tazmania etc are processed in the clothes. I think the pieces are really great! For many of use they were our heroes when we were younger. Below you’ll find some pictures from the Lookbook and two videos of their collection.

The collections will be released 25th October.
Lazy Oaf Website

looney_lookbook_3

looney_lookbook_4

looney_lookbook_6

looney_lookbook_12

looney_lookbook_17

looney_lookbook_20

looney_lookbook_15

looney_lookbook_16

looney_lookbook_18

looney_lookbook_21

One Reply to “Lazy Oaf x Looney Tunes”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: