Tenue de Nîmes x Denham “Double Dutch” Sweater

De Amsterdamse denim winkel Tenue de Nîmes en eigenaar van het Amsterdamse denim label Denham, Jason Denham hebben handen ineen geslagen. Samen hebben ze een unieke Double Dutch limited edition varsity sweatshirt gemaakt. Echt gek is het niet dat de twee een samenwerking zijn aangegaan. Met beide een grote passie voor denim en ook beide gevestigd te zijn in de creatieve 9Straatjes is het bijna een match made in heaven. Een mooie samenwerking om de Denim hoofdstad van Europa nog meer op de kaart te zetten.

Op de sweaters zitten beide logo’s van de merken, het ‘cross’ logo van Tenue de Nîmes en het schaar logo van Denham verwerkt. Daarnaast is ook het trippel X logo van Amsterdam op de trui te vinden. Deze logo’s zorgen voor een clean patroon op de sweaters. De sweater zal er voor zowel heren als dames zijn.

De sweaters zijn exclusief verkrijgbaar bij Tenue de Nîmes, Denham en online.

1571 1572 1573 1574 1575

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: