No Sneaker Friday

Voor het eerst sinds een hele lange tijd heb ik een non-sneaker schoen gekocht. Alsnog is het een erg stoere, lage, geveterde schoen, maar er is niks sportiefs aan. Het is heel wat anders dan wat ik normaal draag en geeft meteen een heel andere vibe aan mijn outfit. Ik ben er erg blij mee en heb mijn volgende non-sneaker schoenen al op het oog!

Processed with VSCOcam with f2 preset

2014-08-11 16.40.50

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: