Nike “Just Grow It” By Christophe Guinet

Waar ik word gezien als bloemen meisje – vanwege mijn bloemen tattoos – heeft Frankrijk haar monsieur plant. De Franse kunstenaar Christophe Guinet is altijd bezig met planten en heeft nu een aantal iconische Nike schoenen omgevormd tot natuurlijke sculpturen. De “Just Grow It” sneakers bestaan nu uit stenen, papavers, zaadjes, bloemblaadjes en hout.

De kunstenaar wil hiermee aandacht trekken voor de natuur en niet alleen productie. Om hiervoor dan een enorm populair product te nemen als de sneaker is een slimme zet. Het project verkrijgt nu al enorm veel aandacht, maar dat komt natuurlijk ook omdat het er geweldig mooi uitziet.

christophe-guinet-crafts-living-nike-sneakers-from-flowers-designboom-04
christophe-guinet-crafts-living-NIKE-sneakers-from-flowers-designboom-09 christophe-guinet-crafts-living-NIKE-sneakers-from-flowers-designboom-12 christophe-guinet-crafts-living-NIKE-sneakers-from-flowers-designboom-11 christophe-guinet-crafts-living-NIKE-sneakers-from-flowers-designboom-16 christophe-guinet-crafts-living-NIKE-sneakers-from-flowers-designboom-15 christophe-guinet-crafts-living-NIKE-sneakers-from-flowers-designboom-14 christophe-guinet-crafts-living-NIKE-sneakers-from-flowers-designboom-19 christophe-guinet-crafts-living-NIKE-sneakers-from-flowers-designboom-18 christophe-guinet-crafts-living-nike-sneakers-from-flowers-designboom-20 christophe-guinet-crafts-living-nike-sneakers-from-flowers-designboom-13 christophe-guinet-crafts-living-nike-sneakers-from-flowers-designboom-05

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: