Sneaker Storage Box

Als je vele sneakers hebt betekent dat vaak dat je een gebrek hebt aan ruimte. Sneakers nemen veel plek in beslag en je wilt ze natuurlijk op een mooie manier presenteren, zodat elke sneaker de aandacht krijgt die ze verdient.

“The Professor” oftewel Albert Hei heeft hiervoor de oplossing bedacht in het juiste sneakerjasje. Hij heeft namelijk een handgemaakt sneakerbox gemaakt om je sneakers in op te bergen. Van de buitenkant ziet het eruit als een gigantische Nike schoenendoos die met een klapdeksel open te maken is en in de bodem een extra la heeft voor nog meer sneakerplek. De box is $90 en heeft plek voor maar liefst 18 paar sneakers. De manier voor de echte collectors om je liefdevolle paartjes op te bergen.

nike-sneaker-box-storage-00

nike-sneaker-box-storage-021-570x502

nike-sneaker-box-storage-031-570x497

nike-sneaker-box-storage-041-570x570

3 Replies to “Sneaker Storage Box”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: