Sneaker Challenge

Elke ochtend maak ik de beslissing wat ik aan mijn voeten trek. En elke ochtend is dit weer een struggle, ondanks dat ik genoeg keus heb. De makkelijke weg is om dan te kiezen voor een altijd goede zwarte colorway.

Laatst las ik op Instagram dat een van de meiden die ik volg een challenge met zichzelf aanging om een maand lang elke dag een ander paar te dragen. Een super leuke challenge om ook eens wat “gouwe ouwe” de aandacht te geven die ze verdienen.

Inmiddels heb ik wel genoeg sneakers om een maand te kunnen vullen met elke dag een ander pareltje. De challenge is eigenlijk lastiger dan dat ik dacht. Je kan natuurlijk niet meteen de eerste week al je favoriete dragen, want dan mag ik ze de rest van de maand niet meer aan. Dus moet ik nu nog beter overwegen welke sneakers ik ‘s ochtends aantrek, zodat ik ook nog aan het eind van de maand een favoriet kan dragen.

De eerste week zit er net op en er zullen nog posts volgen met de volledige februari sneaker rotation.

Week 1:
Maandag: Asics Gel Lyte III “Okayama Denim”
Dinsdag: Asics Gel Lyte V x Concepts “Mix and Match”
Woensdag: Nike Free x APC
Donderdag: Nike Roshe Run “Geometric”
Vrijdag: Asics Gel Lyte III “Mint Soles”
Zaterdag: Asics Gel Lyte V “50/50 pack”
Zondag: Asics Gel Lyte V Blue Pink

bDSC_0279

One Reply to “Sneaker Challenge”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: