Sneaker Challenge Part 2

Elke ochtend maak ik de beslissing wat ik aan mijn voeten trek. En elke ochtend is dit weer een struggle, ondanks dat ik genoeg keus heb. De makkelijke weg is om dan te kiezen voor een altijd goede zwarte colorway.

Laatst las ik op Instagram dat een van de meiden die ik volg een challenge met zichzelf aanging om een maand lang elke dag een ander paar te dragen. Een super leuke challenge om ook eens wat “gouwe ouwe” de aandacht te geven die ze verdienen.

Ik merk nu al dat het groepje niet gedragen schoenen van deze maand kleiner word. Ook bedacht ik me dat ik aan het eind van de maand nog naar Florence en Zurich ga. Daar wil ik natuurlijk wel twee favorieten wil dragen, dus heb ik er al twee gereserveerd voor die dagen.
Het zijn nu bewuste keuzes die ik maak bij het kiezen van een paar sneakers. Wil ik die dag opvallen of niet, waar ga ik heen en als ik ga werken moet ik bijvoorbeeld al tijdens werktijd andere sneakers aan. Toch is het al zeg ik zelf een mooie sneaker rotation van afgelopen week. Bekijk hier mijn sneaker rotation van de week daarvoor.

Week 2:
Maandag: Nike Roshe Run
Dinsdag: Saucony Shadow 6000 “Bermuda Pack”
Woensdag: Nike Air Max 95
Donderdag: Asics Gel Lyte V “Champagne Pack”
Vrijdag: Nike Air Max Light Voltage
Zaterdag: Nike Air Maxim Torch ND Black and Varsity Maize
Zondag: Onitsuka Tiger Colorado 85

bthumb_DSC_0300_1024bthumb_DSC_0302_1024

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: