Asics Tiger x Reigning Champ Canada

Asics Tiger sluit handen in een met het Canadese Reigning Champ om een collectie samen te maken met het beste van beide werelden.
De Japanse Gel Lyte III is in een tonal jasje gehuld en er is gebruik gemaakt van zacht suede en een badstof katoenen lining voor een extra comfortabele look en feel. Naast drie colorways van de sneakers, deep blue, black en grey bestaat de collectie ook uit een aantel kledingitems. Dit is erg opmerkelijk omdat we dit nog niet eerder van de lifestyle lijn van Asics gezien hebben. De kleding bestaat uit sweaters, hoodies, t-shirts en shorts. Allemaal in dezelfde kleuren als de bijpassende sneakers.
Er wordt wel vaker gespeculeerd over een Asics Tiger kledinglijn, omdat zowel Onituska Tiger als Asics kleding hebben. Zou dit het begin zijn en kunnen we straks elk seizoen kleding kopen van Asics Tiger? Als het er allemaal uit gaat zien zoals deze samenwerking word ik alleen maar nieuwsgierig wat de toekomst gaat brengen.
Vanaf 20 februari zal de Asics Tiger x Reigning Champ collectie te koop zijn bij onder andere Overkill.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: