Marbleous

Marble is een trend die we al een tijdjes zien, maar waar ik nog steeds geen genoeg van kan krijgen! Dit seizoen heeft Asics twee Marble sneakers in de collectie. Op het eerste gezicht was ik er niet heel erg kapot van, maar toen ik ze voor het eerst in het echt zag was ik toch best onder de indruk. Het is een goede kwaliteit leer en ze zijn mooi geverfd.
Vooral de zwarte vind ik erg tof! Het is een schoen die je moet leren kennen om te waarderen. Zeker aan zijn ze leuk, omdat het echt wat aparts is en ze dan pas als het ware tot leven komen. Door de zwart en witte kleuren ook makkelijk te combineren! Allemaal redenen voor een mooi Marbleous moodboard!

Schermafbeelding 2016-02-23 om 17.02.29Schermafbeelding 2016-02-23 om 17.02.44Schermafbeelding 2016-02-23 om 17.07.02.png

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: