Verlangen naar de zomer met Stussy

Voor een nieuwe en creatieve spin aan het lookbook van Spring Summer 2016 heeft Stussy zijn nieuwe damescollectie vastgelegd op de gevoelige plaat. Hiervoor heeft het merk heeft de hulp ingeroepen van Viktor Vauthier. De fotograaf heeft het complete lookbook geschoten op polaroids.

De polaroids geven een authentiek gevoel en een unieke filter wat er voor zorgt dat het Californische gevoel van het merk goed naar voor komt. De zwembaden, snelweg motels en oude auto’s zorgen voor een Amerikaans zomergevoel. De collectie is binnenkort verkrijgbaar bij de retailers in hun eigen webshop.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: