Sneaker Challenge Part 3

Elke ochtend maak ik de beslissing wat ik aan mijn voeten trek. En elke ochtend is dit weer een struggle, ondanks dat ik genoeg keus heb. De makkelijke weg is om dan te kiezen voor een altijd goede zwarte colorway.

Laatst las ik op Instagram dat een van de meiden die ik volg een challenge met zichzelf aanging om een maand lang elke dag een ander paar te dragen. Een super leuke challenge om ook eens wat “gouwe ouwe” de aandacht te geven die ze verdienen.

Als mijn ongemarkeerde en dus ongedragen collectie kleiner wordt zie ik dat ik eigenlijk nog best veel keus heb. En er zitten zeker nog wel wat pareltjes tussen om de laatste 1,5 week goed door te komen. Natuurlijk denk ik er nog steeds goed over na wat ik aantrek en verdeel ik mijn betere door de week heen, maar het verbaasd me welke keuzes ik nog heb.
Het einde is in zicht!

Week 3:
Maandag: Nike ACG Trainerendor
Dinsdag: Asics Gel Lyte III “Made of Japan” GS
Woensdag: Nike Free Inneva Woven
Donderdag: Asics Gel Lyte III “Pastel Pack”
Vrijdag: Nike Air Max 1 “Beast”
Zaterdag: Nike Air Max 1 Purple Mint
Zondag: Asics Gel Lyte Speed “Delta”

bDSC_0306bDSC_0308bDSC_0309

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: