Florence’s Buildings

Vorige week heb ik een bezoek gebracht aan de historische stad Florence. De stad die bekend staat om zijn grote hoeveelheid aan kunst. Zo’n grote hoeveelheid dat men er zogezegd flauw van zou kunnen vallen. Naast de bekende stukken van Donatello, Michelangelo, Botticelli etc. waren er ook vele opmerkelijke gebouwen en architectonische opvallende details.
Natuurlijk zat mijn camera zo’n beetje de hele tijd vast in mijn hand geplakt en heb ik alles  vast kunnen leggen. Ik heb op een andere manier naar de stad gekeken en veel omhoog getuurd om de gebouwen die je normaal gewoon voorbij loopt meer te waarnemen en waarderen. De warme Italiaanse zuidelijkheid is duidelijk zichtbaar in de gebouwen. Dit komt namelijk terug in de kleuren en de vele details, zoals we gewend zijn van dit extravagante volk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: