Maartje’s Home

De sneakerliefde bevindt zich niet alleen ten zuiden van mijn enkels, maar ook in mijn kamer. Natuurlijk zijn er door mijn hele kamer sneakers geplaatst in verband met ruimte tekort, maar ook de nodige sneakerliteratuur, posters en accessoires.

Een van mijn favoriete decoratiestukken is nog steeds mijn Pa:Nuu beer. 5 jaar geleden was ik enorme fan van dit merk en deze beer was elke collectie weer een terugkerende print op de kleding. Toen ik de beer tegenkwam kon ik hem niet achter me laten. Op dat moment was het een beetje een rare aankoop, maar ik ben er nog steeds erg blij mee en het is een echte eyecatcher!

De beer wordt vergezeld door mijn veterpot en Sneakerlab wipes. En daarnaast zijn weer mijn sneaker en modeboeken te vinden met als favoriet; Style Surfing van Ted Polhemus over de verdwijnende subculturen en hoe we nu van stijl naar stijl surfen.

Mijn Asics Gel Lyte V plankje (die ik nu geen meer kan kopen want het plankje is vol).

A Visual Compendium of Sneakers poster, ooit op de kop getikt in Londen.

Highsnobiety tijdschriften (natuurlijk!).

En mijn favoriete Nikes gevisualiseerd door Careaux!

bDSC_0311

bDSC_0321bDSC_0327

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: