Deadstock Coffee

Waar kun je nou lekkerder koffie drinken dan in een sneaker-themed koffiebarretje? In Portland, Amerka is Deadstock Coffee geopend. Deels koffiebarretje deels sneaker gallery. Een plek om met elkaar in contact te komen, sneakerbusiness te bespreken en te genieten van een lekker bakje koffie met een sneaker smaakje.

Ex Nike sneakerdesigner Ian Williams is eigenaar van de shop en heeft met zijn kickstarter project $15.000 verzameld om de sneakerkoffiebar te openen. Het is dan ook niet gek dat de hele zaak gevuld is met Nike klassiekers, zoals posters, sneakers en deadstock coffeeshot glaasjes.
Alles in de in de shop ademt sneakers zo ook de namen van de koffie opties. Daarnaast kan men er zijn sneakers schoonmaken om helemaal fresh een nieuwe dag te beginnen. Ook hebben ze goodies zoals vintage koffiemokken, caps en sneakercleaning items.

1445745002470

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: