Sneaker Challenge Part 4

Elke ochtend maak ik de beslissing wat ik aan mijn voeten trek. En elke ochtend is dit weer een struggle, ondanks dat ik genoeg keus heb. De makkelijke weg is om dan te kiezen voor een altijd goede zwarte colorway.

Laatst las ik op Instagram dat een van de meiden die ik volg een challenge met zichzelf aanging om een maand lang elke dag een ander paar te dragen. Een super leuke challenge om ook eens wat “gouwe ouwe” de aandacht te geven die ze verdienen.

De laatste week is daar en het verbaasd me over hoeveel mooie en exclusieve sneakers er nog tussen zitten. Deze week ging ik ook naar Florence en Zurich en moest ik er dus rekening mee houden dat ik wel nog favorieten had voor deze dagen.

Bij het nalopen van de kast en het kijken welke er nog over zijn, viel me op dat mijn Asics x Colette Dotty nog niet gedragen was. Dit is toch wel een van mijn favorieten en deze is niet gedragen.

Het was een uitdagende challenge en heeft me anders naar mijn sneakers laten kijken. Ik ben bewuster bezig geweest met wat ik aantrok en heb weer wat oude verstofte paartjes herontdekt.

Week 4:
Maandag: Nike x Liberty Air Max 1
Dinsdag: Feature x Saucony G9 Shadow 6 “High Roller”
Woensdag: Asics x Commonwealth Gel Lyte V “Gemini”
Donderdag: Adidas Originals Tech Super
Vrijdag: Asics x Bape Gel Lyte V
Zaterdag: Puma x Alife Blaze of Glory   – on feet –
Zondag: Nike Air Max 95 Safari
Maandag: Nike Air Pegasus ’89 “Berlin
Dinsdag: Onitsuka Tiger x Sneakersnstuff Shaw Runner”Tailor Pack”

bDSC_0276bDSC_0277bDSC_0273

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: