Another Type of Cat

In mijn blogpost van gisteren was te lezen dat ik mijn overstap in Zurich goed besteed heb. Tijdens deze overstap heb ik namelijk de winkel bezocht die het hoogste op mijn bucket-visit-list stond; Titolo. Natuurlijk kon ik niet met lege handen thuiskomen en heb ik een tof paartje weten te kopen.

Best een opmerkelijke sneaker al zeg ik het zelf en ook niet een sneaker die je meteen bij mij zou verwachten. Het is mijn eerste paartje van Puma en ik ben er echt dol op! Het is de Blaze of Glory verhuld in een heerlijke colorway die tot stand is gekomen door een samenwerking met Alife.

Puma en Alife werken nu al een tijdje samen en de collecties zijn telkens weer ijzersterk. Zo ook de collectie dit keer! In eerste instantie viel mijn oog op de R698 in het zwart, maar eenmaal aangetrokken was de Blaze of Glory toch meer my kind of shoe. De mono sock (tong die vast zit aan de zijkanten) is een feature waar ik echt fan van ben ook bij andere merken en de kleuren van deze schoen spreken meteen Maartje.
In Zurich heb ik ook nog een trui weten te kopen bij Street Files in dezelfde kleur groen en zo is mijn outfit helemaal af met een simpele zwarte skinny.

bDSC_0181bDSC_0173

One Reply to “Another Type of Cat”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: