Asics Tiger “Japanese Textile”

Ieder seizoen heeft Asics Tiger een pack om hun roots te laten zien. De Japanse afkomst van het merk brengt veel geschiedenis en technische kennis met zich mee. Het land staat bekend om de hoge kwaliteit denim die er geproduceerd wordt en dat is dan ook een groot onderdeel in de nieuwste “Japanese Textile” Pack.
De pack bestaat uit een Gel Lyte V en Gel Lyte III. De denim stukken op de schoen zijn gekenmerkt door een all over polkadot print. Beide schoenen zijn afgemaakt met een hoge kwaliteit suede; de Gel Lyte V met een navy kleurige en de III met een beige toon. Allebei de sneakers staan bovenop een beige outersole.

Ondanks dat ik toch altijd meer neig naar de Gel Lyte V denk ik dat ik dit keer toch echt voor de Gel Lyte III’s ga!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: