Street Style Berlin

Berlijn is een grote speelplaats als het gaat om outfits, mode en combinaties. Alles kan, alles mag en het kan zo gek genoeg niet. Tijdens Fashion Week lopen er allerlei mensen rond die uit verschillende landen komen om de stad tijdens deze week te bezoeken. Helaas sneeuwde het de laatste dag de hele tijd en was het daardoor niet echt street style fotografie weer.
Opvallend was dat er veel gebruik werd gemaakt van laagjes en ik denk dat er wel degelijk te zeggen is dat Normcore nog niet dead is. Er waren veel patches en het lijkt alsof we steeds verder en dieper in de vorige decennia terecht komen.

bsDSC_0128

bsDSC_0138 copy

bsDSC_0139

bsDSC_0142 copy

bsDSC_0144

bsDSC_0181 copy

DSC_0184

DSC_0185

DSC_0187

bsDSC_0192 copy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: